cubePERSOONLIJK

Al het contact verloopt via één aanspreekpunt. Dat maakt het voor iedereen makkelijk schakelen. Tijdens het project zijn tot voor de definitieve uitvoering nog wijzigingen mogelijk. Hierin geven wij ook vrijblijvend advies.

cubePERFECTIONISTISCH

We zijn perfectionistisch ingesteld. Als we maatwerk voor u maken, willen we kwaliteit zien op alle fronten. Als we denken dat iets anders of beter kan, leggen we dat altijd aan u voor.

cubePRECIES

Wij maken precies wat u wilt. Van de ladegeleiders tot de scharnieren, van het materiaal van het keukenblad tot de houtsoort voor de keukenkastjes. Na het inmeten gaan wij aan de slag. De keuken of het meubel past precies en naadloos in uw interieur. Daar zorgen wij voor.

ALLES HANDGEMAAKT
IN ONZE WERKPLAATS

Uniek en Authentiek

Onze werkplaats is onze oase van rust en kwaliteit. Altijd opgeruimd zodat we de ruimte hebben om te werken. Alle onderdelen van keukens, kasten en alle overige meubels worden hier met de hand geproduceerd. En dat maatwerk doen we met de nieuwste apparatuur en materialen.

Ook belangrijk: we hanteren geen standaardmaten, echt alles kan dus op maat worden gemaakt.

contentblock
slider-image
slider-image
slider-image
slider-image

ZAKELIJK

Regelmatig maken wij maatwerk balies, kastenwanden en pantry’s. Hierin is alles mogelijk, denk aan het soort meubel, maten en materialen. Helemaal naar eigen behoefte en wat past bij uw bedrijf. Voor andere zakelijke doeleinden raden we aan contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Zakelijk samenwerken

Voor sommige projecten werken we ook regelmatig samen met interieurontwerpers, (binnenhuis)architecten en aannemers. Interesse? Neem dan ook contact met ons op.

contact
06 29 37 59 61