TV-MEUBELS EN HAARDMEUBELS. OP MAAT EN AFGESTEMD OP UW INTERIEUR.

Voor een tv-meubel of haardmeubel op maat kan u altijd bij Maatmaker terecht. We kijken naar de ruimte waar uw tv staat, maar ook naar het scherm zelf. Zo kan het tv-scherm eruit springen, of juist op de achtergrond treden. Hoe u het tv-meubel voor ogen hebt, zo kunnen wij het maken.

Hetzelfde geldt voor een haard. Haardmeubels op maat zorgen dat de haard naadloos aansluit op uw interieur. Of dat deze juist in het oog springt.

U kunt het zo gek niet bedenken, en wij maken het. Dat geldt ook voor tv-meubels en haardmeubels. Zoals bij al ons maatwerk, bent u ook hier vrij in materiaalkeuze.

DE VOORDELEN VAN EEN
MAATWERK TV-MEUBEL & HAARDMEUBEL

van Maatmaker

  • Een tv-meubel kan bijvoorbeeld staand, hangend of omringend
  • Uw haard wordt onderdeel van het interieur
  • Maatwerk voor elk type haard
  • Uniek tv-meubel voor perfecte kijkhoogte en kijkhoek
contentblock

ONZE WERKWIJZE

Zo doen we dat

Of het nou keukens of ander maatwerk betreft. Wij maken het zoals u het wilt. Ongeacht het materiaal en het formaat. Vanaf het eerste contactmoment telt alleen de hoogste kwaliteit.

Uw idee en wensen kunt u met ons bespreken. Wij denken met u mee en stellen een offerte op. Vervolgens gaan we over op het inmeten, het maken van tekeningen en het maken en monteren van het maatwerk. We eindigen met een nauwkeurige oplevering van uw keuken, kast of meubelstuk.

full-screen

OOK EEN MAATWERK
TV-MEUBEL?

Neem contact met ons op voor
de mogelijkheden of maak een afspraak

contact
06 29 37 59 61