UW KEUKEN. MAATWERK VAN BEGIN TOT EIND. HANDGEMAAKT IN ONZE WERKPLAATS.

De ideale keuken, precies zoal u deze voor ogen hebt. Die maken wij met de hand in onze werkplaats. U bent vrij in materiaalkeuze- en combinatie. Een keukenblad van graniet of marmer? Een keuken met een landelijke of juist moderne uitstraling? Dat is allemaal geen probleem. We geven u vrijblijvend advies en kijken wat er goed aansluit bij uw interieur. Maar de keuze ligt altijd bij u.

Een keuken voor culinaire sessies, voorzien van moderne en luxe afwerking. Of juist een functionele gezinskeuken. Een keuken van Maatmaker is een verlengstuk van uzelf, met inspiratie en behoeften vanuit u. Daarom is het precies de keuken die u nodig hebt.

DE VOORDELEN VAN EEN
MAATWERK KEUKEN

van Maatmaker

  • Materialen van de hoogste kwaliteit
  • Geen vaste maatvoering, alles is mogelijk
  • Efficiënte oplossingen die perfect passen
  • Unieke keuken naar wens en behoefte
contentblock

ONZE WERKWIJZE

Zo doen we dat

Of het nou keukens of ander maatwerk betreft. Wij maken het zoals u het wilt. Ongeacht het materiaal en het formaat. Vanaf het eerste contactmoment telt alleen de hoogste kwaliteit.

Uw idee en wensen kunt u met ons bespreken. Wij denken met u mee en stellen een offerte op. Vervolgens gaan we over op het inmeten, het maken van tekeningen en het maken en monteren van het maatwerk. We eindigen met een nauwkeurige oplevering van uw keuken, kastenwand of meubelstuk.

full-screen

OOK EEN MAATWERK
KEUKEN?

Neem contact met ons op voor
de mogelijkheden of maak een afspraak

contact
06 29 37 59 61